Kapcsolat / Ajánlatkérés

Szakértő kollégáink várják, hogy mielőbb segíthessenek Önnek is!

Segítségre van szüksége az osztrák családi pótlék vagy GYES igénylésében?

A VISSZATÉRÍTŐK csapata szakértelmével és közel évtizedes tapasztalatával lelkesen tud segíteni a teljeskörű szakszerű ügyintézésen át, a családi pótlék kifizetéséig. Fix árakon dolgozunk és nem riadunk meg egy kiegészítés kérés vagy szakszerű fellebbezés szükségessége esetén sem! Mi tisztességgel végigkísérjük ügyfeleinket a teljes folyamaton, hogy a következő évben ismét hozzánk forduljon minden ügyfelünk a bizalmával!


Tartózkodhat Ön Magyarországon vagy bármely más országban, az osztrák családi pótlék igény benyújtása a segítségünkkel könnyedén megvalósítható! A kapcsolatot az egyszerű ügyintézés érdekében e-mailben, postai úton vagy akár telefonon is tudjuk intézni. Amennyiben ragaszkodna a személyes tanácsadáshoz arra is van lehetősége hétköznapokon munkaidőben családias irodánkban is várjuk személyesen. Visszatérítők Kft.


Csapatunk adótanácsadóiként, ügyvédi háttérrel, évtizedes szakmai tapasztalattal, személyre szabottan és rövid határidővel készíti el az Ön anyagát az adott tárgyévtől akár négy évre visszamenőleg is!


Kérjen ajánlatot mielőbb Ön is!